Wednesday 19 March 2014

Mehine energia Eesti Energias ehk praktikantide muljed vol. 3

Tänane vol. 3 on pühendatud Eesti Energiale, kus töötab ka meie mentor Margus Rink, kes on juhatuse liige. Eesti Energia valis paljude kandidaatide seast välja Rickard Kruusbergi, Ahti Simo Laido, Robert Maidla ja Mark Trelli. Uurisin Rickardilt ja Ahtilt, kuidas senised 3 päeva läinud on ning mida nad teinud, näinud ja tundnud on.
Vasakult: Mark Trell, Robert Maidla, Rickard Kruusberg
ja Ahti Simo Laido. Fotograaf: Lotte-Triin Narusk

Rickard Kruusberg:

Muljed on väga-väga positiivsed. Teemad on huvitavad ja sisukas kava on koostatud. Väga palju uut saab teada ja praktika laiendab tohutult kõikides valdkondades silmaringi. Peamine on see, et saab teada reaalselt seda, millega suurettevõttes inimesed tegelevad. 


Väga kasulik on see praktika, vähemalt minu jaoks, kuna näen palju võimalusi, kuidas seda enda heaks ära kasutada ja mida ma võin sellest saada  Üldiselt on teised osalejad ka rahule jäänud ja neil on samuti põnev olnud.


Praktikandid nõupidamisteruumis arendusnõukogul.
Fotograaf: Lotte-Triin Narusk

Ahti Simo Laido:

Eesti Energias on vaga tore - neil on väga palju millest rääkida, meil on väga palju arutleda, väga palju saab teada. Täna rääkisime turundusest, tootajatest üldiselt ning kommunikatsioonist. Minu jaoks oli meeldiv üllatus Eesti Energia sõbralik ja paindlik lähenemine. Kindlasti muudab see üritus minu nägemust Eesti Energiast kui ettevõttest positiivsemaks.


Lisaks sellele, et oleme tagasi saanud kuhjaga positiivset tagasidet, on Praktikumi ettevõtmist nüüdseks väga palju meedias kajastatud. Kõikidest uudistest saab jooksva ülevaate siit: http://et.wikipedia.org/wiki/MT%C3%9C_Praktikum

No comments:

Post a Comment